Organisatie

De organisatie bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers.

Het team zoals ze zich zelf noemen bestaat uit: Esther WesterveldMichel de Vries, Michel Klein, Arend Jansen van Jorksveld  en Marc Zwezerijnen hem bij de bijeenkomsten en evenementen. Veteranen kunnen zich als vrijwilliger aanmelden m.b.t. werkzaamheden in het cafe of de organisatie van evenementen/uitstapjes,etc. Het cafe is groeiende en positieve inbreng is hartelijk welkom.

Het doel van ons cafe is het maandelijks creëren van de sfeer zoals u die kent van de compagniesbar. De bar is voor iedereen toegankelijk die op enigerlei wijze verbondenheid voelt met veteranen of defensie in het algemeen. Voor uitstapjes etc. komen slechts veteranen en hun thuisfront in aanmerking. Deelnemers kunnen zich na aankondiging via deze website, als deelnemer opgeven.In principe is iedere belangstellende van harte welkom om het cafe te bezoeken.

Ontstaat:
De eerste vrijdag april 2015 is het veteranen cafe van start gegaan. Na een half jaar van voorbereiden is het voor elkaar gekomen. Wim van Esch is de initiator achter deze cafe. Een jaar later heeft Wim in volle vertrouwen het cafe overgedragen aan de toen zittende team. Welke het cafe voort zetten. In 2017 bestaat het cafe 2 jaar in 2017 zal het cafe een paar grote veranderingen ondergaan.

 

Reageren is niet mogelijk